30 juli 2009

Hallå!

Kände att det var dags att skriva något här i och med att jag inte har gjort det sedan vi slutade skolan. Jag har jobbat hela sommaren då jag har ett sommar vikariat på ett vårde boende. Snart tar det slut och då ska jag åka till polen i 2 veckor innan skolan börjar. Kom in på sjuksköterske linjen på Malmö högskola:D Så det ska bli intressant att se om deras standard är högre än Rönnens. Ha det bra alla!

27 juli 2009

Zlatan till Barcelona



Fotat av mig, från TV:n (TV4 Sport).

15 juli 2009

Läsa upp betyg

Hej på er! Kom att tänka på en sak som kanske också några av er har börjat fundera på. Igår ringde en av mina fd elever mig och frågade om man fortfarande kan läsa upp sina betyg. Det kan man, men det är inte säkert att den möjligheten kommer att finnas så länge till. Om ni har tankar på att tenta upp en kurs eller flera för att höja ert snitt så försök att göra det så fort som möjligt. Det kostar 500 kr/kurs att tenta och man anmäler sig på skolans expedition. Välj kurser där ni vet att ni har en rimlig chans att höja betyget.

13 juli 2009

Hej

gott folk!
Jag har saknat er med. Idag har jag ledigt och ska åka någonstans åt skogen och övernatta i en sommarstuga. Ska bli skoj :)
Alla kör sitt nu under sommarn men snart börjar "robotlivet" i sverige igen så vi lär ses allihopa. Här har jag två bilder som gjorde min dag, haha gush! Ha en fortsatt fin måndag bloggen..

9 juli 2009

Hallå allihopa:D

Hur är det med er?Hoppas bra. Sitter här hemma i libanon och njuter av min fiiiiiiiiina sommar. Har det hur kul som helst medalla mina släktingar här och även kusiner och kompisar från Sverige. Har saknat er jätte mycket, ni är alldrig inne på msn,inte jag heller för den delen men jag har en ursäkt :p Ha det så bra broshoroch vi hörs snart. :D:D

8 juli 2009

Aloha!

Längesen! Hmm jag har jobbat för det mesta och försökt njuta av sommarn resten av tiden. Jag har ett sjukt bra jobb! Hela utbildningen tog tre dagar och nu lever jag verkligen livet. Fatta att man har slösat bort sitt liv i tre år på den skit skolan. Gahh...

Om knappt en månad fyller jag tjugo år men jag längtar mer till min resa i september då jag är borta hela månaden! Ska bli så skönt att komma bort och ladda inför vintern. Samtidigt känns det lite skrämmande, jag har aldrig varit borta så länge förstås. Kommer verkligen kännas tomt utan mina käraste! Men. Jag har lovat att ta med min bärbar för att prata med dem ofta. Kanske även blogga? Haha vem vet.

You are not alone MJ.
Vi hörs bloggen..