17 februari 2010

Hej kära blogg!


Det var ett tag sen man skrev här. Glömde bort vilken sida man skulle gå in på så en annan bloggare fick påminna mig. Igår var det semle dagen så jag bakade semlor med min mamma, eller ja jag dekorerade och hon bakade:)Har börjat min andra termin nu i skolan och det känns bra, kanske inte är speciellt intressant för allt vi har nu är det vi hade i gymnasiet fast mer invecklat. Ska ha praktik från och med vecka 10 på kärlavdelningen så hoppas jag får vara med om lite action då:D Min familj har köpt en ny hund vi köpte honom annan dag jul och det är en dobermann precis som den förra. Han heter dexter och är 4 månader nu. Dexter var den med mest karaktär och drivkraft av alla valparna vilket ska vara positivt om man vill tävla i ipo men jag tycker mer att det verkar som att han har ADHD:)

16 februari 2010

Haiti

Hej Bloggen!

Igårkväll när jag besökte en viss bloggare fick jag syn på denna låten och lyssnade. Jag blev tårögd kan jag erkänna! Alla världsstjärnor tillsammans och jag fick verkligen känslan att dem sjöng från hjärtat... Jag får gåshud varje gång jag hör den och inte minst sagt är videon också sevärd varje gång man lyssnar på låten! Jag laddade ner låten från itunes för en viss summa pga att denna låten är så underbar helt enkelt och fick mig verkligen att tänka till. Jag tycker det är underbart med såna här projekt för andra länder som får det svårt, stöd behöver inte betyda pengar i stora summor dem blir faktiskt minst lika glada för bara tanken! Bara att vi finns för dem, vi sörjer med dem och tänker på dem.
Som på tv när jag såg flera länder samla pengar och annat för Haiti, det som verkligen gjorde mig rörd var Palestina som försökte hjälpa till. Det är inte längesen dem hade krig och alla vi andra länder hjälpte dem. Med tanke på deras ekonomi och allt annat runt omkring så kan vi förstå att det inte blir miljoner dem kan skänka. Men tanken! Att dem ens ville hjälpa, dem som inte lever i lyx själva. Det var fint gjort! Det dem kunde skänka var mynt i en burk men jag tror att Haiti fick mer stöd än så.

Det är faktiskt bara till att öppna ögonen och se omkring oss. Det som drabbar världen drabbar oss alla. Remember, we are the world!


9 februari 2010

Hejsan alla!
Hur det med er? Jag hoppas att allt är bra och att ni har har en underbar vinter..
Här är det fullt med snö aldrig sett så mycket snö under mina år.
(Ska lägga upp en bild)
Själv har man haft fullt upp med skolan tentor, inlämningar och redovisningar konstant..
Har märkt att det är ett väldigt stor steg från gymnasiet till högskolan och nu undrar man varför man inte tog dem 6månaders uppehåll.
Men har iaf klarat allt och drar inte med mig någonting till andra året så det är jag stolt över..:)
Och ringde min chef där jag sommar jobba i sommras och det ser ut som om jag blir jobb i sommar igen men har bestämmt att i augusti åker jag på semester någonstans blir kul och se var min destination blir..
Håller på för fullt med körkortet och uppkörningen är nära så nervositeten ökar för fullt man får hoppas på det bästa helt enkelt.. :)
Ja det var lite vad jag har för mig under mina vardagar. Så ni får ha det bäst tjejer och glöm INTE att skriva... xoxo