3 maj 2009

Imorgon

Imorgon är det dags för resten av klassen att hålla sina muntliga föredrag. Glöm inte att skriva ett pm och lämna till mig innan vi börjar. Kopiera och ordna med eventuella OH-bilder innan lektionen börjar för vi har ganska många föredrag imorgon. Se fler instruktioner och tips i tidigare inlägg. Ska bli spännande att höra vad ni har valt att prata om.

7 kommentarer:

Iman sa...

Åhh så skönt det känns att bli klar med nationella :D

Emma sa...

jag vill dö. :(

Iman sa...

de vill jag också men de är inte så mycket kvar.. 2012 närmar sig

Åsa sa...

Hahaha, du har humor, Iman!

Nu verkar det som om en svensk kvinna har haft svininfluensan också, hörde jag precis. Hon var bara sjuk i tre dagar och är frisk nu, men de tror att det är samma virus. Konstigt det där.

Andas lugnt, Emma. Det kommer att gå bra. Imorgon vid den här tiden är det över för länge sen :)

Åsa sa...

Jag kom att tänka på helt absurda saker som att vi kanske ska ändra nedräkningen i bloggen till 2012. Jorden går under då, eller? Är inte så insatt i det där och jag tror inte på det heller direkt. Kanske Peace vet mer - det var hon som började skriva om det.

Eller tänk om alla skulle hålla föredrag med munskydd på sig för att skydda sig från svinviruset? Vi kanske kan låna munskydd från tandvårdslärarna. Haha.

Bäst jag lägger mig. Galna saker poppar upp i hjärnan.

Bäst idag var ändå Rafa. Jag var jättenervös för hans skull, men han fixade det - som han alltid gör!

Emma sa...

Måste vi prata om 2012? :( Min bästa vän berättade att en komet skulle utplåna jorden år 2000, detta berättade hon -99. Jag gick omkring i ett helt ÅR och var livrädd, drömde mardrömmar och grät typ varenda kväll. Haha helt sjukt! Har aldrig riktigt förlåtit henne för detdär......

Åsa sa...

Oj, förlåt ;) Det kommer alltid såna där domedagsprofetior. Inget att bry sig om.

Ses i eftermiddag!