25 maj 2009

Vinnarna i Studenter 09 Blog Awards

Årets bloggare får priset för hennes allsidiga, informativa och välformulerade inlägg i såväl glädje som sorg. Hon får priset för att hon har utvecklat sitt bloggande under året och för sin förståelse för bloggen som kommunikationsforum.

Årets bloggare är ..... ADIDAS Stort grattis!

Priset för årets mest kommenterade inlägg går till SABINA. Sabina var modig nog att ställa frågan vad vi ska ha bloggen till och vad som egentligen är ok att skriva i den. Hennes inlägg fick 32 kommentarer. Sabina får priset för att hon ställde en central fråga för bloggens framtid och dess existens. Grattis!

Priset för årets mest kamratliga inlägg går till IMAN. Efter debatten om bloggens syfte uppmanade Iman alla i klassen att fokusera på att ha roligt och vara schyssta mot varandra under det sista året tillsammans. Hon får därför priset för att ha uppmuntrat alla till gemenskap och sammanhållning trots att viss oenighet fanns kring vissa frågor. Grattis!

Priset för flest antal steg samt störst aktivitet och uthållighet i stegprojektet går till PINK. Pink fick varje dag som stegprojektet pågick ihop ett imponerande antal steg som vi alla gjorde vårt bästa för att slå. Vi lyckades sällan. Pink var helt enkelt bäst. Grattis!
_______________________________________________
Ett stort tack till alla i klassen som har bidragit till bloggen Studenter 09 med era inlägg och kommentarer!

2 kommentarer:

pink sa...

tackar så mycket det har varit trevligt och ha dig som lärare oss :)

Iman sa...

tack så mycket:D