15 mars 2009

Stoppade sin bebis i torktumlaren

Nu har mamman funnits skyldig till mordet
Lakeisha Adams var 18 år när hon dödade sitt barn. Hon lade den tre månader gamla sonen i torktumlaren – och satte på den. Pojken dog av svåra skallskador och tredje gradens brännskador. Lakeisha Adams från staden Bogalusa i Louisiana har erkänt brottet, men aldrig förklarat varför hon gjorde det.
Det var i december 2005 som den då 18-åriga nyblivna tvåbarnsmamman stoppade sin nyfödda son Jailand i en torktumlare. Pojken dog av skador mot huvudet och hade andra och tredje gradens brännskador på halva sin kropp.
Först sa mamman att hon gått ut ur huset, sett en svartklädd man springa ut och sedan funnit sonen död. Men sanningen kom snart fram och det fruktansvärda brottet skakade staden.

"Hon dödade honom"
– Hon dödade honom. Hon lade in honom i torktumlaren och satte på den. Den blev varm och började snurra. Då gick hon ut och tittade på en film med sitt andra barn, sa åklagare Lewis Murray under rättegången.
Adams advokat hävdade att hon inte borde dömas på grund av sinnesförvirring vid tiden för brottet men en jury fann henne i går skyldig till mord av det som i USA brukar kallas andra graden.
– Människor kan göra fruktansvärda saker, även mot familjemedlemmar, men det betyder inte att man inte kan se skillnad på rätt och fel. Varför skulle hon annars sagt "min familj kommer att hata mig" innan hon erkände, sa åklagaren.
Hur långt fängelsestraff Lakeisha Adams får kommer att meddelas senare den 25 mars. Hon riskerar livstid.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4652195.ab

2 kommentarer:

globben sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
globben sa...

O herre gud så sjukt ncnc hur sjuk kan man va?, hon fick säkert en psykos med den förlossningen Psykosen kom senare än vad den brukar. Ncncnc sjukt, jag blir så arg,ledsen samt chockad över att någon kan göra någonting sådant mot ett så oskyldigt litet barn.