27 mars 2009

VAD ÄR FELET PÅ ER "MÄNNISKOR" ?!

Italien skakas av "Fritzl-fall"
63-åring våldtog sin dotter i 25 år


En 63-årig italienare anklagas för att under 25 års tid ha förgripit sig på sin instängda dotter. Kvinnans bror ska också ha våldtagit henne samt sina egna döttrar, 6, 8, 12 och 20 år gamla. 63-åringen och hans son har gripits av polisen.
– Av det som framkommit verkar det som om den förstfödda var lovad åt pappan, säger åklagaren Pietro Forno enligt Il Mattino.
Fallet har klara likheter med historien om österrikaren Josef Fritzl, som nyligen dömdes till livstids fängelse för att ha spärrat in sin dotter i en källare, där han sedan våldtog henne under 24 års tid.

I det italienska fallet rör det sig om en lumpförsäljare i Turin i norra Italien som utnyttjat sin nu 34-åriga dotter sexuellt ända sedan hon var nio år gammal.


Fadern ska även ha uppmuntrat sin nu 40-årige son att agera på samma sätt. Sonen – som också är gripen – misstänks för att ha våldtagit och misshandlat alla sina fyra döttrar. Flickorna, som nu är 6, 8, 12 och 20 år gamla, tvingades också att bevittna varandras våldtäkter.


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4755989.ab

2 kommentarer:

Åsa sa...

Det är inte klokt. Hur många sådana fall finns det!?

globben sa...

O herre gud så sjuka människor vi har i världen!!