3 november 2008

Svenska imorgon kl 9:30 - 11:10

Imorgon är det äntligen svensklektion igen! Som vi har bestämt är tiden 9:30-11:10. Vi har en hel del att göra imorgon och jag kommer också att berätta hur planeringen ser ut i svenska framöver.
Tips: Ikväll börjar ett nytt TV-program som redan innan det har visats har blivit omdiskuterat i bloggar och i tidningar. Programmet heter Halal-tv. I programmet ger tre svenska muslimska tjejer sin syn på samhället vi lever i. SVT2 klockan 20:30. Om ni inte har tid att se det så finns det på SVT:s hemsida ca 30 minuter efter att det har sänts i TV. Vi ses imorgon!
(Bild från www.svt.se)

3 kommentarer:

Peace sa...

Jag kolla faktiskt på halal- tv och det var faktiskt ett bra program. Hoppas verkligen på att många kollar på den eftersom det kan också ge en bätter och mer förklarlig bild om islam och om invandrare.

Peace sa...

+ att fördomarna minskar och man inte längre ska ha dem konflikterna längre.

Åsa sa...

Jag tror faktiskt också att programmet behövs, även om man kan tycka att det inte BORDE behövas .. Intressant när Carl Hamilton blev så förbannad över att de inte ville skaka hand! Var det någon mer som såg det? Annars kan ni kolla på www.svt.se